Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک رفاه کارگران در راستای پاسخگویی و رفع نیازهای مشتریان معزز و با هدف توسعه محصولات بانکداری الکترونیکی، نسخه 1.3.0 سامانه موبایل بانک مبتنی بر وب(PWA) خود را راه‌اندازی کرد.

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، امکان ذخیره، حذف و ویرایش مخاطبین، ایجاد امکان فعال‌سازی و غیر فعال‌سازی کارت، ایجاد امکان ذخیره‌سازی تاریخ انقضاء کارت، نمایش نشان تجاری بانک‌های مختلف در تراکنش کارت به کارت و رفاه پلاس ازجمله ویژگی‌های مهم نسخه 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3.0 سامانه موبایل بانک مبتنی بر وب(PWA) بانک رفاه است.

بر اساس این گزارش، نسخه 1.3.0 سامانه موبایل بانک مبتنی بر وب(PWA) بانک رفاه کارگران با قابلیت ارائه خدمات قبل از Login(رفاه پلاس)، برای مشتریان هدف راه‌اندازی شده است.

لازم به ذکر است، بخش "رفاه پلاس" سامانه موبایل بانک مبتنی بر وب(PWA) بانک رفاه کارگران شامل مجموعه‌ای از خدمات الکترونیکی مبتنی بر کارت است که با نصب یا راه‌اندازی نسخه 1.3.0 سامانه، تمامی کاربران می‌توانند از امکانات ارائه شده است.

در این بخش ازجمله "تعریف تمامی کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب در سامانه از طریق منوی "سایر" و انتخاب گزینه مدیریت کارت"، "خدمات مرتبط با چک صیادی"، "خرید شارژ تلفن همراه"، "استعلام و پرداخت قبوض شرکت‌های خدماتی و تلفن همراه/ تلفن ثابت از تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب"، "ارائه خدمات مرتبط با رفاه کارت"، "ارائه خدمات مرتبط با بیمه سلامت"،"انتقال وجه کارت به کارت با مبداء کارت‌های بانک رفاه کارگران"،" پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی با استفاده از تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب"، "پرداخت نیکوکاری با استفاده از کارت‌های بانک رفاه کارگران"، "پرداخت اقساط از طریق کارت مجازی تسهیلات با استفاده از کارت‌های بانک رفاه کارگران"، "امکان استعلام خلافی خودرو"، "امکان اتصال به سامانه احراز هویت سطح یک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی" و..... بهره‌مند شوند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سامانه موبایل بانک مبتنی بر وب PWA بانک رفاه کارگران کارت های بانک راه اندازی نسخه 1 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۶۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟


طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.


دیگر خبرها

  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران